onsdag 15 juli 2009

en god morgon.

det här med att gå upp tidigt går verkligen inte när man tidigare vaknat runt halv tre varje dag i en veckas tid, men det kanske är bra att börja gå upp tidigt så att man får ut mer av dagarna. men vad fan ska man göra om dagarna egentligen? gå på sinneslånga promenader? sola och bada på stenstranden? (den heter inte så men det är i princip bara stenar där) eller varför inte göra något annat meningslöst i några extra timmar? vore jävligt trevligt om man fick en inkomst så att man faktiskt kan åka runt och göra saker, jag menar, det hade ju varit sjukt trevligt att ta en fika i Göteborg eller en skön weekend på Gotland tillsammans med Jonna, eller varför inte åka till Linköping och hångla lite?

skitsamma nu ska jag lyssna sönder Weezers cover på Kids (MGMT) / Pokerface (Lady GaGa) och surfa porr (eller inte) på kommunens datorer!
puss och kram (sug min kuk)

1 kommentar:

jonna sa...

börjar jobba om en vecka så gotland funkar ju typ inte ändå just nu. men jag tycker fortfarande att vi ska styra dig till viken istället. på nåt sätt ska det fan gå!